WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue
Ram ind

Der er altid en grund til at ramme noget ind. Når børnene kommer hjem med en tegning fra børnehaven eller når de lidt større kommer hjem med et diplom fra skolen, fodboldklubben eller lignende skal det rammes ind så børnene ved at der sættes pris på de ting de laver.
Eksamensbeviser, certifikater og andre dokumenter som viser at der er noget som man er god til bør også indrammes og hænges op så alle kan se hvad man kan og hvad man er god til.

Farven på rammen afhænger både at det som skal indrammes, men også af resten af indretningen i det rum hvor rammen skal hænges op. Hvis alle møbler er farvede hvide, sorte osv., vil en træramme i naturtræfarve sjældent passe godt ind.

Bruges der mange møbler med højglans vil en ramme i nogenlunde samme farvenuancer med højglans ofte være et godt valg.

Er du i tvivl om du skal vælge sølvrammer, guldrammer, sorte rammer eller andre farver kan du altid tage en fagmand med på råd. En rammemontør ved alt om rammer og er god til vejledning i valg af det rette ramme til din indramning.

Når du er hos rammemontøren kan du også bestille en kvalitetsramme som bliver håndlavet og som derfor passer helt perfekt til det som du vil ramme ind.
 

WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue