WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue
Leje af materiel
Værktøj
Værktøj

Spar penge med værktøjsudlejning


Måske er du lige flyttet hjemme fra, og mangler alt værktøj til lejligheden. Måske du er en erfaren gør-det-selv-herre, der lige mangler ét enkelt stykke værktøj for at kunne færdiggøre det forkromede byggeprojekt, du har arbejdet på i ugevis. Uanset din situation, er værktøjsudlejning formentlig svaret.

Med værktøjsudlejning har man nemlig mulighed for at leje værktøj til en særdeles skarp pris, således man slipper for at skulle købe et helt nyt af slagsen.

De fleste udlejningssteder giver mulighed for, at man kan leje det enkelte stykke værktøj i alt fra et enkelt døgn til ugevis, hvorfor det er velegnet til næsten alle slags opgaver.

Sortimentet og udvalget er hos langt de fleste byggemarkeder og udlejningssteder særdeles stort, hvorfor der næsten er garanti for, du finder det, du står og mangler.
 

Træt af ondt i ryggen? Lej en motorbør


Folk, der har prøvet at hjælpe til på et gør-det-selv-projekt, kan skrive under på, at det er ganske surt at køre utallige trillebørslæs frem og tilbage.

Der er nemlig næsten ikke noget mere intetsigende end at læsse end trillebør med grus ved hjælp af håndkraft og skovl, køre denne 50 meter, læsse grusset af igen, for derefter at køre tilbage og starte processen forfra.

Først og fremmest er dette meget tidskrævende. En trillebør har nemlig begrænset kapacitet, hvorfor det ofte kræver mange læs.

Dertil kommer, at ryg og arme belastes betydeligt, når der skal skovles uanede mængder af sand og grus i trillebøren.

Mange danskere vælger derfor at leje en motorbør i stedet for.

Motorbøren, der bedst kan beskrives som en motoriseret trillebør, klarer meget af det sure arbejde for dig, således du kan have fokus på andre opgaver – blot ved at leje en motorbør.
 

Fliseklipperen hjælper dig med at gøre arbejdet ordentligt


Hvis du står og skal anlægge en ny terrasse eller måske en ny indkørsel, får du formentlig brug for en fliseklipper.

Som det ligger i navnet, bruges en fliseklipper til at klippe fliserne til, således disse passer i størrelse.

Langt de fleste fliser leveres nemlig i standardstørrelser, hvorfor de ikke altid passer med ens udregninger og tegninger. Dertil kommer, at selv den bedste kan komme til at lave en fejl, hvorfor det nogle gange kan være nødvendigt at bruge en fliseklipper, således slutresultatet bliver lige i øjet.

En fliseklipper kan lejes fra de fleste byggemarkeder, ligesom nogle firmaer også beskæftiger sig med at leje diverse maskiner og værktøj ud.

Det kan derfor være en god idé at alliere sig med en fliseklipper, da det heller ikke behøver at koste en formue at leje.
 

Vil du passe godt på fliseklipper, motorbør og andet lejet værktøj kan du opbevare det i en aflåst container. Du kan finde prise på køb / leje af containere her.

WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue