WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue
Smykker

Hver dag er der mange mennesker som tager smykker på om morgenen sammen med deres tøj. Nogen bærer smykker på arbejde, mens nogen kun benytter smykker når der er fest. Der er stor forskel på hvad man bruger smykker til og hvordan man bruger dem.
 

Mænd og kvinder

Der findes smykker til både mænd og kvinder, men der er ikke alle typer af smykker som går lige godt til både mænd og kvinder. Der findes flotte halskæder til mænd og kvinder, men de vedhæng som man kan sætte i halskæderne er næsten altid til kvinder.

Fingerringe og øreringe samt armbånd laves både til mænd og kvinder, men der er stor forskel på udseenet afhængigt af om de er designet til at blive båret af en mand eller en dame.
 

Forskellige smykketyper

Der findes en lang række forskellige typer af smykker. Blandt de mest populære smykketyper kan nævnes:

  • armbånd
  • fingerringe
  • øreringe
  • halskæder
  • vedhæng

Materialebrug

Smykker designes i mange forskellige materialer. Der bruges både ædelmetaller, organisk materiale og meget andet. Nogen laver smykker ud af affald, som metalstykket fra en lighter, ringene fra dåseøl og dåsesodavand, plastikrester og meget andet. Blandt de mest populære materialer som benyttes til design af smykker kan nævnes:
 

  • Guld, herunder rosa guld og hvidguld
  • Sølv, herunder rhodineret sløv, oxideret sølv og forgyldt sølv.
  • Læder
Vil du gerne købe smykker kan du finde en guldsmed eller en online smykke webshop. Du kan købe fra forretninger eller direkte fra smykkedesignerne. Du finder et eksempel på en smykkewebshop her: www.spiriticons.dk

Vil du gerne vide mere om smykker, smykkedesignere, guldsmede og alt det andet der er indenfor denne branche, kan du hoppe videre til: www.guldsmed.dk


Sammen men smykker skal man have noget godt og fint tøj. Der er mange forskellige typer af tøj der passer til forskellige typer af smykker, men til fine smykker i guld og sølv, skal man også have fint tøj. Det kan være herretøj fra Vangsgaard i Aalborg, som forhandler moderigtigt tøj til modebevidste mænd. Du kan købe tøj fra de største brands indenfor modetøj, som eksempelvis Ralph Lauren, Paul Smit og Hugo Boss.

WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue