WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue
Belægningssten

Belægningssten spiller en noget større rolle i vores hverdag, end vi umiddelbart tror. Disse sten, som kaldes belægningssten, men som også går under navne som herregårdssten, holmegårdssten og bondesten, bruges nemlig mange forskellige steder rundt omkring i landet, og man vil lyve for sig selv, hvis man prøver at bilde sig selv ind, at man ikke har set en belægningssten før.

Det ville simpelthen ikke være andet end en løgn! Belægningssten bruges nemlig enormt mange steder, og hvis f.eks. du står og skal have lavet en ny indkørsel, er belægningssten noget, du i høj grad burde interesserer dig for. Det er nemlig, dit fripas til ikke at lave noget yderligere ved indkørslen! Hvis du bare bestemmer, hvad det er for nogle belægningsten, der skal bruges til indkørslen, kan man på mange måder sige, at du har bidraget end stor del til bygningen af den nye indkørsel, og så kan du læne dig tilbage og slappe af, mens du ser de andre gøre resten af arbejdet.

Ikke at belægningssten på nogen måde er den nemmeste opgave – men det er højst sandsynligt den sjove. Du kan hos fc-beton.dk finde en masse gode eksempler på belægningssten, du synes, jeres (eller bare din) indkørsel burde belægges med. Så gør dig selv en kæmpe tjeneste og tjek hjemmesiden ud, og overvej nogle af de forskellige belægningsten, der bliver tilbudt. Og med de priser, der bliver tilbudt er det svært ikke bare at tage imod, det der bliver tilbudt én.

Se udvalget af Herregårdssten hos FC Beton her

WebbureauBelægningsstenSmykkerGadgetsRam indContainer
Albue